Saune

construire-sauna-uscata

Sauna reprezinta una dintre cele mai bune metode de detoxifiere. Prin transpiratie, organismul elimina o multime de toxine si ofera o stare excelenta de relaxare. Daca iti doresti sa slabesti, sa elimini toxine si sa te relaxezi, iti oferim posibilitatea de a construi o sauna.

Poti opta pentru:

  • Saune uscate. Sunt cunoscute si sub denumirea de saune finlandeze si au o istorie de peste 1000 de ani. Pe langa eliminarea toxinelor, saunele uscate ajuta la relaxarea muschilor si la curatarea pieli. Daca iti doresti o sauna uscata poti alege o varianta modulara sau una lambrisata.
  • Sane umede. O sauna umeda este, de fapt, o baie de aburi. Daca in sauna uscata se folosesc temperaturi de peste 90 de grade Celsius, in sauna umeda temperatura nu depaseste 50 de grade Celsius, insa umiditatea este de aproape 100%. Baia de abur are si ea o multime de beneficii, curatand pielea, stimuland circulatia sangelui si eliminand raceala.
  • Saunele uscate exterioare. Sauna uscata poate sa fie instalata si in exterior, nu doar in interior. In acest sens oferim o serie de modele interesante, foarte atractive din punct de vedere estetic. Saunele uscate de exterior sunt ideale pentru cei care detin cabane la munte sau pentru o gradina.

Pentru a vedea oferta nostra de saune, va rugam sa vizitati siteul nostru www.ciubareala.ro

CONTACTEAZA-NE PENTRU DETALII