Piscina acasa

Patru răspunsuri despre construcţia unei piscine

Sunteţi hotărâţi să începeţi construcţia unei piscine?

În acest caz, este necesar să vă alocaţi destul timp pentru o informare solidă şi pentru a încerca să preveniţi şi să evitaţi eventualele probleme ulterioare. În momentul în care începeţi acest proces, veţi descoperi că apar o mulţime de întrebări cu privire la construcţie, la buget, la durata construcţie, la design şi din nou la buget. De asemenea, adeseori informaţia pe care o primiţi trebuie să o verificaţi pentru că nu poate să fie credibilă.

Noi, la Piscina Casei, vrem să aveţi la îndemână toate informaţiile cu privire la piscina pe care urmează să o construiţi şi mai mult, vrem ca aceste informaţii să fie relevante şi de bază în deciziile pe care urmează să le luaţi cu privire la construirea unei piscine.

Care este procesul construirii unei piscine?

Această întrebare este una esenţială, iar răspunsul trebuie dat în funcţie de tipul piscinei care urmează să fie construită. Există pe piaţă trei tipuri de bază de piscine construite în pământ: cele cu fibră de sticlă, de beton sau de polipropilenă.

Piscina din Fibră de Sticlă

Aceste piscine sunt aduse în curtea dumneavoastră dintr-o bucată. Groapa este excavată, după care un material de bază este aplicat pe fundul excavaţiei pentru ca piscina să poată fi aşezată pe acesta. După acest proces, piscina este introdusă în groapă cu ajutorul unei macarale. Odată ce piscina este aşezată la nivel, se umple cu material exteriorul piscinei, în acelaşi timp cu umplerea ei cu apă. În principal acestea sunt elementele de bază pentru construirea unei piscine din Fibră de Sticlă.

Construirea unei Piscine de Beton

Acestea sunt construite direct în curtea dumneavoastră, dintr-o combinaţie de beton şi fier. După ce excavaţia a fost realizată, bare de oţel sunt aşezate pe pereţii gropii. Apoi se toarnă betonul care va reprezenta pereţii şi fundul piscinei.

Cât timp durează construirea unei piscine?

Din experienţă pe care noi, la Piscina Casei, o avem, vă putem spune că din nou depinde de fiecare tip de piscină în parte. Un proiect de bază pentru o piscină din fibră de sticlă poate să dureze între 3 şi 6 săptămâni. Această viteză de instalare şi de punere in funcţiune este un avantaj pentru piscinele din fibră de sticlă. În cazul piscinelor din beton, acestea sunt construite în curtea proprietarului, ceea ce înseamnă că va dura mult mai mult timp pentru a fi finalizate, în general între 2 şi 5 luni. Cele de polipropilenă au o durată de execuţie aproximativ egală cu cea a piscinelor de fibră de sticlă.

Care sunt cele mai întâlnite probleme de construcţie a unei piscine?

Există o multitudine de probleme care pot să apară la construirea unei piscine, dar în general acestea pot să fie structurate în două mari categorii: probleme structurale şi probleme de scurgere.

Scurgerile pot să apară în general în cazul tuturor ţevilor sau a fittingurilor care formează circuitul de umplere sau de golire – recirculare a apei din piscină. Aceste tipuri de scurgeri pot să apară în toate cele trei tipuri de piscine, dar există practici de construcţie care să prevină aceste tipuri de probleme.

Problemele structurale se pot manifesta în mai multe feluri. În cazul piscinelor din polipropilenă, pereţii formaţi din bucăţi pot să se mişte sau să se distanţeze. În cazul piscinelor din beton, acestea pot să se fisureze sau să se mişte puţin, lucru care se poate întâmpla şi cu piscinele din fibră de sticlă dacă nu sunt instalate corect.

Cum găsesc un Constructor de Piscine reputabil?

Aceasta nu este o întrebare capcană, şi deşi noi o să vă îndreptăm privirea înspre echipa Piscina Casei, ca fiind o companie cu experienţă în domeniu şi cu multe proiecte finalizate cu succes pentru clienţi importanţi, este bine să ştiţi câteva aspecte pe care să le căutaţi atunci când doriţi să contractaţi o companie care să vă instaleze piscina. Unul dintre aceste aspecte este evident reputabilitatea pe piaţă şi proiectele realizate. De asemenea, dacă există posibilitatea să contactaţi un client pentru a vedea cum s-a desfăşurat construcţia, atunci aveţi şanse să vă hotărâţi pe loc. Un alt aspect important este preţul.

Sperăm ca aceste informaţii să vă fie de folos şi vă aşteptăm pe blogul nostru pentru alte noi articole cu privire la alegerea şi construirea unei piscine!

Similar Posts

Lasă un răspuns