familie

Piscina pentru familie

Momentele petrecute în sânul familiei sunt cele care nu se uită niciodată, cele care au o însemnătate aparte. Piscina trebuie să facă parte din aceste momente, să ne ajute să construim vise şi imagini nepreţuite!

Relaxare totala

Toate serviciile pe care le oferim reprezintă drumul înspre o oază de relaxare, o insulă de deconectare, un paradis al gândurilor pozitive. Cum altfel te poţi simţi într-o saună, într-o piscină sau într-un SPA?

 

 

 

Serviciile noastre
constructie piscina
Vă punem la dispoziţie toate tipurile de piscine într-o gamă variată de forme şi dimensiuni, precum şi toată gama de echipamente, accesorii şi substanţe pentru întreţinerea piscinelor.
reparatii piscine
Ai o piscina care nu mai functioneaza asa cum o facea odinioara? Iti oferim servicii complete de reparatii, in asa fel incat sa te bucuri din plin de locul tau de balaceala. 
Mentenata piscine si tratarea apei
Asigurăm întreţinerea piscinelor prin diferite servicii care păstrează apa curată în bazinul dumneavoastră fără a vă mai ocupa de acest detaliu.
modernizare piscina
Ai o piscina veche pe care iti doresti sa o transformi intr-un spatiu modern de relaxare? Te ajutam oferindu-ti servicii de cea mai buna calitate si echipamente excelente in acest sens.
automatizare piscine
O piscina moderna implica o multime de echipamente care pot asigura o functionare corecta si sanatoasa pentru utilizatori.
hidromasaj
Iti place sa te balacesti in piscina, insa in acelasi timp iubesti confortul oferit de un jacuzzi? Realizam cele mai interesante bazine dotate cu jeturi de masaj.
grota salina
Cu ajutorul unor tehnlogii moderne putem construi grote saline folosind sare de cea mai buna calitate.
ciubar lemn
Instalat in gradina sau langa cabana de la munte, ciubarul ofera posibilitatea unor momente excelente in aer liber, chiar si atunci cand temperatura exterioara este foarte scazuta.
sauna
Sauna reprezinta una dintre cele mai bune metode de detoxifiere. Daca iti doresti sa slabesti, sa elimini toxine si sa te relaxezi, iti oferim posibilitatea de a construi o sauna.
saune uscata
Băile de căldură sunt nelipsite în ritualurile de înfrumuseţare, pentru că ajută în procesul de slăbire atunci când sunt practicate cu regularitate.
sauna umeda
Băile de abur aduc o stare generală de bine, de întinerire şi de relaxare, cât şi un ajutor în obţinerea unui ten curat, hidratat corespunzător.