Top 10 Spa-uri din lume

spa piscina
iridium spa

Iridium Spa din Hotelul St Regis, Tibet. Pentru a ajunge la acest spa, vizitatorii trebuie să facă un adevărat efort, pentru că este situat la peste 3.600 m altitudine. Se întinde pe o suprafaţă de peste 3.500 mp şi include o grădină pentru meditaţie, numeroase plante Tibetane şi tratamente tradiţionale. Reprezentativ şi impresionant totodată este piscina placată cu aur din acest hotel!

 

chedi andermatt

 

Spa-ul The Chedi Andermatt este unul dintre cele mai interesante din Europa. Design-ul aparţine lui Jean Michel Gathy şi conţine multiple piscine, o sală de gimnastică accesorizată cu aparatură din gama de vârf, clase de fitness gratuite pentru oaspeţi şi tratamente cu produse din SpaRitual, ila, Ren şi Alpienne. Se găseşte în Elveţia.

royal mansour

 

Spa-ul Royal Mansour este un adevărat sanctuar în inima Marrakesh-ului, Maroc, situată într-o clădire de 2.500 mp. Oaspeţii au acces la acest spa prin intermediul unei grote din sticle, în interiorul căreia se află o impresionantă cuşcă de păsări din metal alb. Piscina Spa-ului se află în interiorul unei livezi de portocali, fântânile sunt acoperite de petale de trandafir şi tratamentele se fac cu produse locale cum este uleiul de argan sau nectarul de portocale.

velaa private island

Fiecare hotel de lux din Maldive are câte un Spa impresionant, dar la Velaa Private Island există un Spa mai special. Este unul dintre cele patru spa-uri My Blend la nivel mondial, create de Clarins. Acesta oferă tratamente speciale cu produse alese în funcţie de tipul pielii clienului. Aşezarea este una idilică, tratamentele având loc în camere aflate chiar deasupra apei limpezi a oceanului.

corinthia london

Spa-ul din cadrul Corinthia London Hotel este unul cu adevărat special, apreciat de toţi cei care i-au călcat pragul. Nu evita ca în vizita la Londra să încerci şi o zi la acest spa.

faena hotel

Faena Hotel Miami Beach prezintă Spa-ul Tierra Santa, care foloseşte ingrediente şi ritualuri de înfrumuseţare specifice Americii Latine. De asemenea, prezintă tehnici care să ofere alternative credibile în faţa numeroaselor altor spa-uri şi saloane de înfrumuseţare din acest oraş.

gstaad palace

 

Gstaad Palace din Elveţia este unul dintre cele mai mari hoteluri din această ţară, iar Spa-ul din interiorul hotelului nu se lasă mai prejos. Cu podeaua din granit şi lemn, acest spa oferă numeroase tratamente avansate care în general nu se găsesc în alte locuri.

four season istambul

La Hotelul Four Season Istanbul, din inima Bosforului, oaspeţii se pot bucura de o experienţă unică în interiorul unui spa cu specific turcesc.

four season bali

În cadrul Spa-ului din elegantul hotel Four Season Sayan din Bali, oaspeţii pot să încerce mai multe tratamente alternative (de la ceremonia de purificare cu apă la yoga anti-gravitaţională), alături de un spectru mare de masaje faciale şi corporale.

dheva

10. Dheva Spa and Wellness Centre din staţiunea Dhara Dhevi din Chiang Mai, Thailanda este unul dintre cele mai           frumoase spa-uri din lume. Acoperind o suprafaţă de peste 3100 mp, complexul este ornat şi construit în stilul             specific zonei, cu sculpturi şi simboluri Budiste. Interiorul conţine 18 camere de tratamente decorate cu mătase           Thailandeză, lemn de tec polişat şi marmură.